Info om Klubben . . . .

NTK

Nordborg Tennisklub starter typisk sommer sæsonnen sidst i april først i maj, og der har

vi som opstart Standerhejsining og efterfulgt af Tennissportensdag. Her er helt nye medlemmer meget velkommende.

For evt. nye medlemmer, vil der efterfølgende blive arrangeret 2 dage med VoksenIntroduktion, hvor du kan lære lidt om tennis og nogle grundbegreber.

Der afholdes flere forskellige aktiviteter i løbet af sommeren - se evt. i vores aktivitets-kalender.

Sommersæsonen afsluttes med Standerstrygning hen  i oktober måned - Se kalenderen.

Vi slutter sommeren med "Tak for denne sæson", med at invitere til hyggelig afslutning hos Asian Wok House.

Vintersæsonen starter sidst i oktober, og vi spiller indendørs tennis i Nordborg Hallen (Luffes Plads ) og inde i NordAls Hallen.

Mere Info om Standerhejsining og Tennissportensdag

Hjemmesiden bruges til kommunikation og Information til klubbens medlemmer, og her findes

også banebooking og vores kalender.

Omdrejningspunktet på siden er helt klart Banebooking og Kalender.

Info om Kontingenter i klubben findes Her

Vi råder over 5 gode grusbaner og 1 slagmur, som kontinerligt vedligeholdes. Klubhuset er i rigtig god stand, og rummer et fint køkken, og dejlig lyst lokale, samt dejlige toilet og badefacilliteter. Derudover har vi en dejlig stor overdækket terresse, til hygge og grill.

NTK

Vi tilstræber at medlemmerne kan vælge mellem forskellig udbud af aktiviteter. Det gælder for både nye, yngere samt øvede, og spillere der med tiden er blevet ældre. :-) Området indbyder til at alle får en god oplevelse når de er på tennisanlæget.

Nye og eksisterende medlemmer tilbydes træning/ opdatering af nuværende færdigheder, så kvaliteten af spillet bliver tilfredsstillende for det enkelte medlem.

M.v.h. . . . Bestyrelsen