Om klubben

 

Nordborg Tennisklub starter typisk sommersæsonen sidst i april eller først i maj. Vi har som opstart standerhejsining efterfulgt af Tennissportens Dag. Her er alle både gamle og nye medlemmer meget velkomne.

Der afholdes flere forskellige aktiviteter i løbet af sommeren. (Se aktivitetskalender)

Sommersæsonen afsluttes med standerstrygning i oktober. (Se aktivitetskalender)

Vi afslutter sæsonen med arrangementet "Tak for denne sæson" ved at invitere til en hyggelig aften med fællesspisning.

Vintersæsonen starter sidst i oktober, vi spiller indendørs tennis i Nordborg Hallen (Luffes Plads) og i NordAls Idrætscenter. Derudover råder klubben over 2 bordtennisborde, som står i klubhusets fællesrum.

Mere Info om standerhejsining og Tennissportens Dag

Hjemmesiden bruges til kommunikation og information til klubbens medlemmer. Her finder du blandt andet trænningsaktiviteter, banebooking og kalender.

Info om kontingenter i klubben findes: Her

Vi råder over 5 smukke grusbaner og 1 slagmur. Klubhuset er i rigtig god stand og rummer et køkken, et fællesrum, samt toilet og badefacilliteter. Derudover har vi en dejlig stor overdækket terrasse til hygge og grill.

Vi tilstræber at medlemmerne kan vælge mellem forskellige tilbud af aktiviteter. Det gælder for både nye og gamle medlemmer. Anlæggets beliggenhed indbyder til, at alle får en god og hyggelig oplevelse.

Nye og eksisterende medlemmer tilbydes træning, så kvaliteten af spillet bliver tilfredsstillende for det enkelte medlem.

 

M.v.h. Bestyrelsen