Seniortræning og aktiviteter

Seniortennis

Nordborg Tennisklub er en gruppe tennisspillere, som dækker alle niveauer fra helt ny til rutinerede. Vi er alle klar til at tage imod nye ansigter.

Det er selvfølgelig muligt at komme og være med nogle gange, for at se om tennis er sporten for dig, inden du melder dig ind i klubben. Har du en ven eller veninde, så tag dem endelig med, det kunne være tennis også var noget for dem.

Nordborg Tennisklub tilbyder nye voksne medlemmer et introforløb, som vi kalder voksenintrodution. Når du melder dig ind i klubben og vil deltage i voksenintroduktionen, får du en ketsjer af klubben. Voksenintrodutionen vil foregå over nogle gange og vil være omkring alt i forhold til tennisregler, og hvordan du spiller tennis.

Nordborg Tennisklub har hver tirsdag aften seniortræning. Det foregår fra kl. 19:00 - 20:00. Alle seniormedlemmer i klubben er velkomne. Træningen koster 25 kroner pr. person pr. gang. Årets første træning ligger lige efter Tennissportens Dag, som oftest er først i maj. Det vil også fremgå i vores kalender på vores hjemmeside, hvornår træningen finder sted.(Se aktivitetskalender)

Vi har vores egen træner i klubben til at udfordre dig til det niveau, du ønsker. Ud over vores faste træning tilbyder vi også nye medlemmer, vores voksenintroduktion, som er en introduktion til alt omkring tennis. Det vil komme til at foregå over nogle gange, og det er helt gratis.

Over hele sæsonen vil der være et stort udbud af arrangementer som fx Hyggeturnering med grill, holdturnering gennem DGI, Drop-In tennis, sommerfest med spil, Klubmesterskab og meget andet. Der vil til nogle arrangementer blive opkrævet et lille symbolsk beløb. I Nordborg Tennisklub vægter vi fællesskabet frem for alt, og det kan mærkes med det samme til arrangementerne. Kom og vær med, få et godt grin og en hyggelig aften.

Kontingentet for seniormedlem er 625 kroner. Når du er medlem, kan du frit benytte alle klubbens faciliteter både ude- og indendørs.

Vi glæder os til at se jer 😊

Christoffer Knudsen

Seniortræner

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte:

Bo Nicolai

Mail: bo.nicolai@hotmail.com