Klubbens Historie

Nordborg Tennisklub  . . . . historisk set !

Helt tilbage i tiden hed klubben jo Havnbjerg Tennisklub, og først senere kom navnet Nordborg Tennisklub.

Under udvikling :-)

Ældre erfaren og historie vidende skribent søges !  :-)

Bog

Nordborg Tennisklub

Der har været tilbagegang i medlemmer, og antallet er nu under 100 for første gang i rigtig mange år. ( 2013 )

Nordborg Tennisklub har i 2013 fået indført ny Hjemmeside, med Banebooking, Medlemsstyring og mulighed for Økonomi-system.

Vi råder over 5 gode grusbaner og 1 slagmur, som kontinerligt vedligeholdes. Klubhuset er i rigtig god stand, og rummer et fint køkken, og dejlig lyst lokale, samt dejlige toilet og badefacilliteter. Derudover har vi en dejlig stor overdækket terresse, til hygge og grill.

Vi tilstræber at medlemmerne kan vælge mellem forskellig udbud af aktiviteter. Det gælder for både nye, yngere samt øvede, og spillere der med tiden er blevet ældre. :-) således at alle får en god oplevelse når de er på tennisanlæget.

Nye og eksisterende medlemmer tilbydes træning/ opdatering af nuværende færdigheder, så kvaliteten af spillet bliver tilfredsstillende for detenkelte medlem.

Fun                     Vi Ses I Nordborg TennisklubFun