Juniortræning og aktiviteter

Nordborg Tennisklub er et godt sted for alle børn og unge. Vi tager godt imod jer fra den første dag og gør vores bedste for, at I føler jer velkomne i vores klub. Det er selvfølgelig muligt at komme og prøve at være med nogle gange, før man skal blive medlem af klubben.

Så snart du har meldt dig ind i klubben, tilbyder vi dig en juniorketsjer, som passer præcis til dig.

Har du en ven eller veninde, der kunne være interesseret i at spille tennis, så tag dem endelig med og vis dem, hvor sjovt det er. Uanset hvor god du er, er du velkommen i klubben, her sætter vi fællesskabet højst og først.

Vi tilbyder gratis juniortræning for vores medlemmer. Vi har opdelt vores juniortræning i 2 hold, for at give bedst mulig træning. Det er hver tirsdag fra kl. 17:30 - 18:30 og 18:30 - 19:30. Her vil vores helt egen træner udfordre jer lige så meget,som I ønsker det.

Årets første træning bliver altid holdt lige efter Tennissportens Dag, det er oftest først i maj. Datoerne vil også blive offentliggjort i vores kalender her på hjemmesiden. (Se aktivitetskalender)

Kontingentet for en sæson er 375 kroner. Udover den gratis træning, kan du frit benytte både banerne og klubhuset, når du vil. Du vil også kunne deltage i vores mange fællesarrangementer i løbet af året.

Vi glæder os til at se jer henne i klubben. 😊

Christoffer Knudsen

Juniortræner

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte:

Jonathan S. Knudsen

: jonathan.s.k@hotmail.dk