Senior Træning

Generel Info om Senior Træning.

Trænings muligheder du/i selv kan udføre.

*    Spille med den sædvanelige makker - single/double -                 ( kun motion )

*   Træne slag med makker og forbedre slag   - ikke bare spille -    ( selv træning )

*   Start med lidt Mini-tennis i serve-feltet på den alm. bane.         ( opvarmning )

*   Spil lidt Mini-tennis med mini-tennis net Rød el. skum Bold         ( Bold kontrol )

*   Spil Mini-tennis - slagtræning - topspin - mange boldberøringer. ( træning )

* * * * * * * * *

I klubben er der en betalt træner for juniorene.

I klubben er der også frivillige klubtrænere, som giver Voksen Introduktions træning

for nye spillere.

Frivillig arbejde og nogen der er villig til at give lidt af sig selv, er meget vigtigt for

at klubben kan fungere i det daglige.

Klubben råder over rigtig gode facilliteter og udstyr, som giver mange muligheder for dig.

* * * * * * * * *

Her er foreløbig lidt rimelig gode Youtube-klip, som omhandler ting som en senior spiller bør være opmærksom på, hvis han eller hun ønsker at blive god/bedre til at spille tennis ! Hvis man har spillet tennis i mange år, har man sikkert fået mange dårlige vaner, eller man ved godt selv hvad man burde forbedre . .  . . .  det sker jo så kun ved at træne det . . . sådan er det bare !
Desværre er youtube-klip mest på engelsk, . . .ikke mange danske klip at finde !

Flere vil måske mene at det kan jeg sagtens finde ud af, og jeg behøver ikke lære mere ! . . . . og det kan da også godt være det er tilstrækkeligt . . . men !
Det kunne jo godt være du feks. kunne lære at komme nemmere om ved det, og gøre slaget nemmere for dig selv, og bruge din energi mere rigtigt...... . . samtidig få et bedre slag !

Man behøver måske ikke, gå helt så detalieret til værks som nogle video-klip her på siden, men jeg er sikker på også DU kan lære et eller andet !

Som nybegynder, er det også vigtigt fra starten at vide noget om hvad men skal forsøge at arbejde hen i mod . . . .eller hvad man evt. lige kan gøre bedre !

Pro- Tennis undervisning.

instruktør - James Jensen

Hvis du har tid, så se flere af hans video-klip på youtube, . . .han er meget grundig, og hans engelsk rimelig nemt forståelig. ! . . . .  Ham kan du lære meget af ........ også hvis du har spillet tennis i en tidsalder ! :-)

Eks. på at lære en . . . . .... 2-hånds Baghånd !

Undgå knæ-problemer. . . . - ja meget vi kan lære !