Moderklub og fællesskab

Project Moderklubber og fællesskab

Formål og baggrund:

Flere mindre og mellemstore klubber oplever både medlemstilbagegang og en stor gennemstrømning. Dette skyldes oftest mangel på frivillige og trænere, der kan stå for aktiviteter til glæde for medlemmerne.
For at bryde denne udvikling, vil Sønderborg Tennisklub via rollen som moderklub forpligte sig til at assistere og samarbejde med de geografisk nærliggende tennisklubber (netværksklubber). Det væsentligste i rollen som moderklub, er, at sikre et øget lokalt aktivitetsniveau for hhv. netværksklubberne og deres medlemmer.  Mere info her...

Moderklubsamarbejdet set fra netværksklubbernes perspektiv --> Mere detaljeret info her...+ e-avisen

Klubber :

Moderklub er : Sønderborg Tennisklub   - - -  Satelit klubber er :  Nordborg Tennisklub, Broager Tennisklub, Sundeved Tennisklub

Træning Sønderborg Vinter

Trænings tider

Motionist - events i klubberne

• JTU Motionist træf
  • JTU Ambassadør træf
  • JTU Tøse træf

Netværksklub sider.

- link til andre klubber.

Tennis tilbud 2016 I Sønderborg Tennisklub

Forbedre din tennis-teknik . . mod betaling !

Er du interesseret i at forbedre din tennis-teknik er her flere muligheder

- noget NYT er Træning søndag kl.15.30-16.30.

Her træner Andreas Weis let-øvede/øvede - så kom og forbedre dine grundslag.

- det koster 500 kr frem til ultimo april.

Prisen er forudsat at man er vintermedlem i STK, Ellers skal der lægges 200 kr til !!

Hvis du ønsker nærmere information, så kontakt gerne Jens Herborg  jensherborg@gmail.com eller mød op søndag med ketsjer, sko, drikkedunk og vigtigst af alt - det gode humør :o)

PS.

Klub oplysninger

Sønderborg Tennis Klubs indendørs hal ligger på adressen

Sønderborg Tennis Klub

Tennis Allé 1

6400 Sønderborg

Fælles Info

Generelt bruges denne side kun til fælles info mellem Moderklub og satelit klubberne !

Efterlysning :-)

Jeg har i længere tid, spekuleret på hvordan, vi kunne have mulighed for at lave en Makkerbørs.

En Makkerbørs, som både bruges til efterlysningen efter en passende makker til tennis, eller hvis man som spiller har lyst til at spille tennis og ikke har nogen at spille imod . . . gælder både double og single !

Herunder er nogle ideer . . . . .  HAR DU NOGLE FORSLAG - Kender du nogen der har ?

Krav :

• Listen, skema,dokumentet eller databasen skal være tilgængelig her på nettet.
  • Skal kunne tilgåes af alle også externe klubber !
  • Skal være let at bruge for alle.

Muligheder :

• Det kunne være Word dokument lavet med macro'er
  • Det kunne være Excell regneark lavet med macro'er
  • Det kunne være en database
  • Det kunne være en side der var specielt skrevet i HTML, vi kunne sætte ind på hjemmesiden !
  • Det kunne være noget klubmodul kunne lave.
  • Det kunne være noget Memberlink kunne lave ( Der kommer en del nye tiltag i 2016 )

Jeg kunne specielt godt tænke mig Makkerbørs fandtes i forbindelse med der hvor vi "booker" baner !  :-)

m.v.h.

ADM

Nordborg Tennisklub

Facebook sider

- Link til andre klubber.

Makkerbørs

- intern/extern.

• Makkerbørs,  double / Single

• At finde en makker,  Især nye spillerer

Ide til brubart system, undersøges !

Aktiviteter i Sønderborg

• Senior fælles spil.
  • Senior 60+ fælles spil.

• Bookning af timer i STK-Hallen  - Pris pr. time = ?

Aktiviteter i Nordborg hallen

Klub besøg 1:1

Feks. 8 spillere fra Nordborg møder 8 spillere fra Sønderborg . .

( samme niveau tilstræbes )