Info om Klubben . . . .

NTK

Nordborg Tennisklub byder klubbens medlemmer velkommen på vores Hjemmeside.

Vi håber hjemmesiden vil blive flittigt brugt, og medlemmerne er tilfredse med indholdet.

En hjemmeside som kan bruges til rigtig mange gode aktiviteter.

Nu har vi mulighed for bedre kommunikation og Information til klubbens medlemmer.

Omdrejningspunktet på siden er helt klart Banebooking og Kalender.

Vi råder over 5 gode grusbaner og 1 slagmur, som kontinerligt vedligeholdes. Klubhuset er i rigtig god stand, og rummer et fint køkken, og dejlig lyst lokale, samt dejlige toilet og badefacilliteter. Derudover har vi en dejlig stor overdækket terresse, til hygge og grill.

NTK

Vi tilstræber at medlemmerne kan vælge mellem forskellig udbud af aktiviteter. Det gælder for både nye, yngere samt øvede, og spillere der med tiden er blevet ældre. :-) Området indbyder til at alle får en god oplevelse når de er på tennisanlæget.

Nye og eksisterende medlemmer tilbydes træning/ opdatering af nuværende færdigheder, så kvaliteten af spillet bliver tilfredsstillende for det enkelte medlem.

M.v.h. . . . Bestyrelsen

- Uden frivillige -

- ingen Idrætsforening -

Så enkelt kan det siges !